Antena Căutare

Noi informații despre fiica jandarmeriţei ucise pe o trecere de pietoni din Suceava. Fetița are nevoie de ajutor!

Larisa se afla în căruciorul împins de mama ei, când un şofer le-a izbit pe amândouă în plin, fără să frâneze. Rănită grav, fetiţa de nici doi ani poate respira acum fără ajutorul aparatelor, dar este în continuare în comă.

De aproape două luni, fiica jandarmeriţei ucise pe o trecere de pietoni din Suceava se luptă să trăiască. Larisa se afla în căruciorul împins de mama ei, când un şofer le-a izbit pe amândouă în plin, fără să frâneze. Rănită grav, fetiţa de nici doi ani poate respira acum fără ajutorul aparatelor, dar este în continuare în comă.

Pentru că urmează luni de tratamente scumpe, poliţiştii şi jandarmii din toată ţara au început să strângă bani pentru a-l ajuta pe tatăl care, din ziua accidentului, îşi veghează zi şi noapte fiica.

"Un înger are nevoie de oameni" - este apelul poliţiştilor din Suceava pentru a-i veni în ajutor Larisei. Fetiţa de un an şi jumătate, aflată încă în comă, este vegheată permanent de tatăl ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetiţa face progrese lente şi este îngrijită într-un centru medical din Bucureşti. Dar are nevoie şi de şedinţe costisitoare de kinetoterapie.

Accidentul care a lăsat-o pe Larisa orfană de mamă a şocat o ţară întreagă, în urmă cu două luni. Era purtată în cărucior de mama sa, maiorul de Jadarmerie Irina Cristina Airinei. Amândouă au fost lovite pe trecerea de pietoni de un şofer care nici măcar n-a apăsat pe frână. Doar fetiţa a supravieţuit.

Avarii la RADET! Mii de bucureșteni, în continuare fără apă caldă și fără căldură... Pensia ocupațională. Ce este și cine poate beneficia de ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x