Antena Căutare

Noi proteste in Piata Universitatii: "Curtea Constitutionala e Basisto-penala"

Sute de protestatari, care participa la un miting anti-Băsescu în Piaţa Universităţii din Capitală, au fortat cordonul de protectie instalat de politisti si  au ocupat carosabilul, traficul pe bulevardul Nicolae Bălcescu fiind blocat.

UPDATE 22.50: Multimea a eliberat carosabilul, iar traficul in zona a fost reluat. In Piata Universitatii au mai ramas circa 100 de protestatari, in fata Teatrului National.

UPDATE 22.20: Si aproximativ 70 de sibieni au participat, miercuri seara, la un protest in centrul orasului Sibiu, organizat de Asociatia Sibiu Decembrie '89 fata de invalidarea referendumului, scandand "Jos Basescu!". Protestul la care au participat aproximativ 70 de sibieni a inceput la ora 19.30 in Piata Mare din Sibiu si s-a incheiat la ora 21.00

Sute de protestatari, care participa la un miting anti-Basescu in Piata Universitatii din Capitala, au fortat cordonul de protectie instalat de politisti si au ocupat carosabilul, traficul pe bulevardul Nicolae Balcescu fiind blocat.

Conform marotrilor oculari, protestatarii, in numar de 200-400, s-au adunat pe trotuarul dinspre Teatrul National, de unde, in jurul orei 21.15, s-au mutat pe carosabil. Ei scandeaza "Jos Basescu!" si agita pancarte cu mesaje contra presedintelui suspendat, dar si a judecatorilor Curtii Constitutionale care au invalidat referendumul privind demiterea presedintelui suspendat.

Fortele de ordine sunt in dispozitiv la fata locului, pentru a mentine ordinea publica, iar politistii rutieri au deviat traficul pe bulevardul Carol si pe strada Batistei, au precizat.

Studiu: Noua din zece posesori de carduri de credit nu stiu sa le foloseasca inteligent... Un avion militar s-a prabusit langa Craiova in timpul unui zbor de antrenament: pilotul a decedat, copilotul grav ranit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x