Căutare Live

ATENȚIE! Reguli noi privind bagajul de mână, pe Aeroportul Otopeni-Henri Coandă!

Compania Națională Aeroporuri București anunță noi reguli privind lichidele și aerosolii ce pot fi luați în bagajul de mână, în avion.

Aeroportul Otopeni-Henri Coandă

ploiestiri.altphel.ro

Compania Națională Aeroporuri București anunță noi reguli privind lichidele și aerosolii ce pot fi luați în bagajul de mână, în avion.

Începând cu data de 31 ianuarie 2014, pe aeroporturile din Uniunea Europeană (UE), atât la plecare, cât şi la transfer, lichidele, gelurile şi aerosoli aflate în bagajul de mână al pasagerilor, care se încadrează în următoarele categorii, vor putea fi transportate doar după ce au fost supuse controlului de securitate:

- lichide, aerosoli, geluri achiziţionate din magazinele de tip duty free din aeroporturi sau de la bordul aeronavelor, ambalate în pungi speciale, prevăzute cu elemente de probare a integrităţii, sigilate, numite STEB (Security Tamper Evident Bag);

- medicamentele şi produse necesare unor diete speciale, inclusiv alimentele pentru bebeluşi.

Singurele lichide, aerosoli şi geluri care vor putea fi transportate, în continuare, fără restricţie, în bagajul de mână, sunt cele aflate în recipiente individuale de maximum 100 ml şi amplasate într-o pungă de plastic transparentă, resigilabilă, al cărei volum nu trebuie să depăşească 1 litru.

Toate aceste produse trebuie scoase din bagajele de mână şi prezentate separat la controlul de securitate. La efectuarea controlului, personalul de securitate poate solicita pasagerilor o dovadă a autenticităţii produselor sau deschiderea recipientelor în care se află lichidele şi poate refuza transportul acestora.

Oricum, pentru detalii, ar fi bine să vă adresați personalului de la ghişeele de check-in sau personalului de securitate din aeroport, înainte de îmbarcare. DRUM BUN!

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Iarna grea i-a îmbogăţit ușor pe taximetriști! O comandă/secundă!...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri