Antena Căutare

Noi restricţii pentru cetăţenii români! Europa ne trimite în carantină!

Ministerul Afacerilor Externe precizează că autoritățile italiene au anunțat prelungirea cu până la zece zile a măsurilor privind condițiile de intrare pe teritoriul Republicii Italiene pentru persoanele care vin din Romania, măsuri valabile inițial până la data de 31 iulie a.c

Planificarea călătoriilor pare a fi o adevărată povară în acestă perioadă. Pandemia de coronavirus aduce regului noi, de la o zi la alta. Odată cu creşterea cazurilor din România, mai multe ţări au introdus noi restricţii. În Italia a fost prelungită carantina pentru români.

Cu toate acestea, există şi o veste bună - zborurile dispre România spre Austria au fost reluate noaptea trecută.

Astfel, MAE reamintește că, în conformitate cu informațiile oficiale comunicate de către autoritățile italiene, persoanelor care sosesc în Republica Italiană și care în ultimele 14 zile s-au aflat în România sau au tranzitat România li se aplică obligativitatea supravegherii medicale și autoizolării pentru o perioadă de 14 zile. Sunt exceptați de la această măsură membrii echipajelor mijloacelor de transport de mărfuri și de persoane și personalul navigant.

Ministerul Afacerilor Externe continuă dialogul cu autoritățile italiene și va comunica public elementele de noutate care vor fi transmise oficial de către partea italiană", a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

„Am 28 de ani și am fost operată, ca să scap cu viață din lupta cu Covid-19. Când am deschis ochii, nu îmi mai recunoște... Donald Trump a anunțat că va interzice aplicația TikTok...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x