Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Noile retricții. Înmormântările, nunțile și botezurile sunt interzise cu mai mult de opt persoane

Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, cât și împărtășirea credincioșilor bolnavi la domiciliul acestora”.

Noile retricții. Înmormântările, nunțile și botezurile sunt interzise cu mai mult de opt persoane

Art. 9. – (1) Ordonanța militară nr.1/2020 privind unele măsuri de primă urgență, care privesc aglomerările de persoane și circulația transfrontalieră a unor bunuri, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.219 din 18 martie 2020, se completează după cum urmează:

1. La articolul 2 se introduc două noi alineate, alin.(2) și (3), cu următorul cuprins:

„(2) Se pot oficia slujbe în lăcașurile de cult, de către slujitorii bisericești/religioși, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online.

Noile restricții. Bisericile se închid oficial! Cum vor putea fi împărtășiți bolnavii sau bătrânii și cum se vor oficia slujbele

(3) Se pot oficia acte liturgice/religioase cu caracter privat (botez, cununii, înmormântări), la care pot participa maximum 8 persoane, cât și împărtășirea credincioșilor bolnavi la domiciliul acestora”.

Interzis să te plimbi sau să ieși pe stradă. Interzis să te vezi cu mai mult de trei persoane. Nu ai cum să te mai duc la dentist. Interzis să te duci la biserică. Noi măsuri restrictive pentru români

Recomandari