Antena Căutare

Norocul nu este de partea lor! Ce zodii sunt nefericite în căsnicie

Multe dintre reprezentantele sexului frumos visează la momentul în care vor fi fericite pe deplin și se vor căsători, însă lucrurile nu merg bine pentru toată lumea.

Multe dintre reprezentantele sexului frumos visează la momentul în care vor fi fericite pe deplin și se vor căsători, însă lucrurile nu merg bine pentru toată lumea.

Descoperă care sunt zodiile care nu au noroc în căsnicie, mai jos:

Capricorn

Capricornii nu sunt foarte norocoși în dragoste. O mare parte din vină le revine lor și nu soarta este de vină pentru firea lor dificilă, momentele în care sunt ursuzi fără motiv, sau obsesia pentru locul de muncă. În principiu, capricornii reușesc să găsească persoane care să le suporte nazurile și să-i iubească așa ursuzi, dar dacă ei întrec măsura, totul se poate termina cu un divorț dureros.

Taur

Taurii sunt destul de ghinioniști și fără să mai aibă probleme în cuplu, dar când acestea apar, nici măcar astrele nu pot ajuta. Rigizi în decizii și încăpățânați aproape la fel de rău ca berbecii, taurii nu prea au parte de momente calme în căsnicie. Faptul că nu au deloc răbdare îi face să se certe excesiv de violent, chiar și din motive prea puțin însemnate.

Rac

Racii au ghinionul teribil de a se îndrăgosti foarte tare și foarte repede. Pentru că nu sunt foarte atenți la semnalele de alarmă, pot sfârși într-un mariaj care îi face nefericiți, dar cum nu sunt genul să lupte pentru drepturile lor, nu prea își impun punctul de vedere și rabdă.

Află mai multe amănunte, aici!

Vremea se schimbă radical în următoarele ore! Se vor înregistra ploi și grindină în aproape toată țara... Zi tensionată pentru berbeci! Nu acceptă ca cineva să le spună ce să facă! Horoscopul zilei, adus de Camelia Pătrășcanu...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x