Căutare Live

Nou record negativ: -32,5ºC la Intorsura Buzaului!

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a informat ca, miercuri dimineata, la Statia meteo de la Intorsura Buzaului, s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: -32,5 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor, la Intorsura Buzaului temperaturile au coborat pana la -32,5 grade Celsius in aer si pana la minus -34 de grade Celsius la nivelul solului.

De asemenea, temperaturi extreme au fost inregistrate in tot judetul Covasna, minimele inregistrate fiind de -27 de grade Celsius la Sfantu Gheorghe, -26 de grade Celsius la Baraolt si de -24 de grade la Targu Secuiesc.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata vreodata la Intorsura Buzaului a fost de minus 36 de grade Celsius, in februarie 2005.Romania se afla sub "Cod portocaliu de ger" pana pe 3 februarie!

Foto: Intactimages / EPA

Vreti sa plecati in vacanta in iulie? Aflati ca va trebuie haine subtiri, dar si groase!... UPDATE! Protest spontan la sapte mine din Valea Jiului. Ortacii ameninta ca vor veni in Bucuresti...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri