Antena Căutare

Nouă dintre cei zece bebeluși de la Maternitatea Odobescu Timisoara depistați iniţial cu coronavirus nu au COVID-19!

DSP Timis a finalizat cazul celor 10 bebelusi din Maternitatea Odobescu Timisoara, suspectati ca au fost infectati cu coronavirus, desi mamele lor au iesit negative la testare. Astfel, noua dintre cei 10 nu au coronavirus!

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Timiș informează că nouă dintre cei zece bebeluși depistați inițial cu COVID-19 la Maternitatea Odobescu nu au coronavirus. Doar un bebeluș este pozitiv după retestare.

Nouă din cei 10 bebeluși născuți la Odobescu sunt negativi la testul de coronavirus, conform DSP Timiș. Unul singur a fost depistat pozitiv, la retestare, la fel și mama sa, iar ambii sunt internați de duminică seară la Maternitatea Bega din Timișoara.

„Referitor la cei 10 nou-născuti depistaţi pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus SARS-CoV-2, la Maternitatea Odobescu din Timișoara, în urma retestarii s-a constatat că 9 dintre acestia sunt negativi, iar nou-născutul pozitiv se află internat la Clinica Bega, desemnată pentru tratamentul acestor cazuri, împreună cu mama (depistată, la randul ei, pozitivă)”, transmit cei de la DSP Timiș, conform debanat.ro.

Citeste si: Rasturnare de situatie in cazul bebelusilor de la Timisoara (video)

La Maternitatea Odobescu din Timişoara, 25 de cadre medicale şi paciente au fost infectate cu coronavirus, iar saptamana trecuta o stire a declansat panica: din informațiile initiale, la spitalul iin cauza au fost recoltate probe de la 49 de mame și tot atâția nou-născuți în data de 01 aprilie 2020. Testele au fost lucrate în 5 și 6 aprilie 2020. Rezultatele testelor aratau un număr de 10 nou-născuți pozitiv la COVID-19. Testele mamelor acestor nou-născuți iesisera negative.

Preot şi dascăl din Iaşi, pozitivi cu coronavirus, umblau din casă-n casă... Taximetrist din Constanța a reclamat că un client s-a urcat inarmat in masina sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x