Antena Căutare

Nouă luni de la tragedia din club Colectiv! Ceva dureros s-a întâmplat la slujba de pomenire

Un grup restrâns de persoane a participat, sâmbătă, la o slujbă de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul "Colectiv", la împlinirea a nouă luni de la tragicul eveniment din octombrie 2015.

Nouă luni de la tragedia din club Colectiv! Ceva dureros s-a întâmplat la slujba de pomenire Galerie
| Sursa foto: reporterntv.ro

Un grup restrâns de persoane a participat, sâmbătă, la o slujbă de pomenire pentru victimele incendiului din Clubul "Colectiv", la împlinirea a nouă luni de la tragicul eveniment din octombrie 2015.

În fața clubului Colectiv, un sobor de preoți a ținut o slujbă religioasă în prezența câtorva persoane, printre care tineri răniți și rude ale celor decedați.

"E o durere cu care va trebui să ne obișnuim. E fiul meu. Pentru mine viața s-a oprit. Aș da orice să-mi mai văd copilul. Doamne, sper să se facă dreptate. Cei care au legea și dreptatea în mână să se gândească că au și ei copii. Atât le zic. Oricui se poate întâmpla. Vă duceți la un spectacol, la un concert și se poate întâmpla oricui", a declarat mama unui tânăr care a pierit în incendiul din club.

Femeia a adăugat că cei implicați direct în acest eveniment nu vor uita niciodată ceea ce s-a întâmplat.

Club Colectiv înainte de tragicul incident

"Eu zic că este bine, încă rezistăm. Mulțumim tuturor celor prezenți aici. Sperăm să nu uităm momentele respective, încă", a spus un tânăr, care a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de luat vederi.

Un alt tânăr, rănit la o mână, a declarat că cele nouă luni de la incendiu au trecut greu, dar și cu speranță că se va rezolva acest caz.

"Sunt foarte mulți vinovați care nu sunt pedepsiți. Sunt mulți care au profitat, care și-au făcut reclamă pe baza Colectiv. Cum poți să trăiești cu tine când faci treaba asta? Altă chestie, nu s-a învățat nimic din asta. Uite la Spitalul de Arși", a adăugat el, arătându-și dezamăgirea față de numărul mic al participanților la această slujbă de pomenire, informează Agerpres.

Slujba de pomenire a fost oficiată în fața fostului club Colectiv de un sobor de preoți delegați de Arhiepiscopia Bucureștilor.

În urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 64 de persoane.

Călătorii vor avea parte de autobuze cu ecrane LCD, camere video și sistem automat de numărare a călătoriilor! Când intr... La nouă luni de la Colectiv, Alexandra și-a arătat „aripile”! Tragedia i-a lăsat pe spate urme dureroase!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x