Antena Căutare

Vezi cine este noul manager al companiei TAROM!

Potrivit unor surse, noul manager al companiei TAROM este austriacul Heinrich Vystoupi.

Heinrich Vystoupi a mai lucrat la KLM si Austrian Airlines si va deveni primul manager privat al unei companii de stat. Heinrich Vystoupi a fost ales la managementul companiei aeriene dintre cei patru candidati, printre care un italian si un olandez.

Salariul managerului austriac va fi 40.000 euro.

Heinrich Vystoupi a spus ca a fost convocat de noul Consiliu de Administratie (CA) al companiei, insa nu a confirmat informatia. Sunt sase membri in CA care urmeaza sa il aleaga in cursul acestei zile pe noul manager al TAROM.

Noul sef va trebui sa coordoneze consiliul de administratie al companiei si sa gaseasca solutii pentru a aduce firma pe proft sau cel putin pentru a reduce pierderile.

Austriacul are o misiune destul de grea, avand in vedere ca TAROM este o companie cu pierderi mari. Spre exemplu, numai anul trecut, TAROM a avut pierderi de 200 milioane lei si are mult de recuperat fata de celelalte companii aeriene de linie.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, spunea la sfarsitul lunii trecute ca vrea ca pana la sfarsitul anului sa privatizeze 20% din compania TAROM si astepta din partea noilor manageri o strategie pentru vanzarea actiunilor.

Sursa: Antena3

FOTO: EPA / Intact Images

UPDATE! Cristian Sima a trimis o scrisoare! "Moral sunt responsabil in totalitate de pierderile clientilor"... Patronul firmei de taximetrie din Bucuresti vrea sa infieze copilul aruncat din masina de mama sa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x