Nu ai cum să nu fii impresionat! Un pasager cu handicap a fost cărat pe scări în sus de doi angajaţi ai aeroportului până într-un avion!

 

Situaţia, cel mai probabil, nu este una singulară şi asta pentru că aeroportul nu dispune de mijloacele necesare îmbarcării persoanelor cu deficienţe. Aşa că a fost singura soluţie pentru ca femeia să ajungă la bordul aeronavei. Aşa că a fost aşezată pe un scaun cu rotile şi urcată în avion de doi bărbaţi.

Printr-un comunicat, reprezentanţii aeroportului din Suceava au ţinut să precizeze că pasagera nu a fost dusă pe braţe şi că în operaţiunile de îmbarcare/ debarcare nu există niciun fel de contact fizic între pasagerii cu dizabilităţi şi angajaţii aeroportului.

Şi de acum în continuare, cel puţin câteva luni, protocolul va fi acelaşi, pentru că echipamentul special de ridicare a persoanelor cu handicap este în procedură de achiziţionare. Anul acesta, bugetul alocat aeroportului din Suceava pentru infrastructură şi echipamente este de 470 de mii de lei.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe