Antena Căutare

Nu e alba, nu-i nici neagra! Tablourile furate din Rotterdam ar putea fi intregi

Hotii tabolourilor de zeci de milioane de euro pe care le-au furat din Rotterdam schimba scenariul. Zic ca panzele de Matisse, Picasso si Monnet pe care o lume intreaga le credea arse in soba de la Carcaliu, sunt intregi

Asta desi oamenii de stiinta au stabilit clar ca in soba Olgai Dogaru au ars picturi vechi. Din declaratiile pe care le-au facut hotii azi, prin vocea avocatilor lor, concluzia ar fi ca vorbim despre o mare coincidenta.

Cei trei suspecti au ajuns azi in fata judecatorilor. N-au scos un cuvant. In numele lor au vorbit insa avocatii. Care au lasat intreaga sala cu gura cascata cu o marturisire la care nimeni nu se astepta.

"Clientii nostri ne-au informat ca tablourile nu au fost arse", spun avocatii celor invinuiti.

Acestia vor cere ca cenusa sa fie trimisa la Muzeul Luvru din Franta pentru o noua expertiza. Deasemenea, vor ca si reprezentantii Muzeului din Olanda sa fie chemati in judecata odata cu suspectii romani. Pe motiv ca nu si-au luat destule masuri de securitate.

Prognoza meteo in toate regiunile: temperaturile SCAD. Cum va fi vremea de Sfanta Maria si in weekend... Biletele de tren se vor scumpi de la 1 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x