Antena Căutare

Nu face glume multe cu EI! Topul celor mai supărăcioase ZODII te ţine departe de bucluc!

Cu siguranţă ai observat că există anumite persoane mai supărăcioase decât altele. Se pare că şi semnul zodiacal are o mare importanţă atunci când vine vorba de supărăcioşi.

Cu siguranţă ai observat că există anumite persoane mai supărăcioase decât altele. Se pare că şi semnul zodiacal are o mare importanţă atunci când vine vorba de supărăcioşi.

Gemeni

Deși pare greu de crezut, Gemenii se supără ușor. Sunt comunicativi și tolerează orice glumă, dar sunt foarte atenți la vorbe și gesturi. Observă când ceva nu e la locul său și detectează persoanele mincinoase. Gemenii au nevoie de multă atenție, iar dacă nu o primesc se supără și s-ar putea să rupă legătura cu tine. Au nevoie de siguranță în preajma unei persoane și îi supără oamenii neserioși. Dacă îi spui unui nativ Gemeni că ți-e cel mai bun prieten ai grijă să nu faci aceeași mărturisire și altei persoane, cel puțin nu în prezența Gemenilor.

Leu

Leii par a fi supărați pe viață în general. Sunt mereu nemulțumiți de familie, locul de muncă, bani. Dacă aștepți un nativ Leu cu masa întinsă îi este indiferent și nu îi pasă, dar dacă nu îi oferi nimic se supără. Cea mai mare supărare a Leilor este atunci când cineva le strică liniștea. Se închid în camera lor și îi deranjează chiar și un telefon primit de la un prieten.

Află aici care sunt celelalte zodii supărăcioase!

La ei NU MERGE! Horoscopul zodiilor care NU se potrivesc! Uite cu cine vei da greş în dragoste!... Cea mai profundă lecție oferită de Părintele Arsenie Boca: „Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x