Antena Căutare

Nu mai e de glumă. România e în alertă. A MURIT un băiețel de 15 ani. Gripa face o nouă victimă!

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Sălaj a decedat din cauza gripei, fiind al doilea caz din acest an, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

"A fost inregistrat un deces nou confirmat cu virus gripal, tip B: copil în vârstă de 15 ani, de sex masculin, din jud.Sălaj, fără condiţii medicale pre-existente cunoscute, nevaccinat anti-gripal", anunţă CNSCBT.

La nivel naţional, numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute (gripa clinic, IACRS şi pneumonii) a fost de 74953, cu 26.2% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeaşi săpăamână a sezonului precedent (101626) si cu 61% mai mare faţă de cel înregistrat în săptămâna precedentă (48546).

De la începutul sezonului 2017-2018 au fost înregistrate 2 decese confirmate cu virus gripal, tip B, faţă de 9 în sezonul precedent, toate cu virus gripal tip A, subtip H3.

Miercuri, instituţia a anunţat decesul unei femei de 69 de ani din Bucureşti înregistrat în prima săptămână din acest an din cauza virusului gripal, tip B. Ea nu era vaccinată anti-gripal.

Până la data de 7 ianuarie, 625.946 de persoane din grupele la risc au fost vaccinate.

Turiștii îi enervează pe britanici. Ce nu trebuie să faci dacă le vizitezi țara!... Cursul valutar, 18 ianuarie. Euro, în continuă scădere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x