Antena Căutare

Nu te lăsa înșelat! Vei rămâne FĂRĂ BANI! A reapărut înșelătoria care „îți oferă bilete gratis”

Dupa ce in noiembie 2017 mii de romani au ramas fara bani pe card dupa ce au dat share pe Facebook acestei oferte false, zilele trecute a reaparut aceasta inselatorie. In numele companiei Wizz Air se ofera 2 bilete la doar 1 euro dupa participarea la un chestionar.

După ce în noiembie 2017 mii de români au rămas fără bani pe card după ce au dat share pe Facebook acestei oferte false, zilele trecute a reapărut această înșelătorie. În numele companiei Wizz Air se oferă 2 bilete la doar 1 euro după participarea la un chestionar.

Pentru a putea participa la aceasta tombola falsă, internauții sunt rugați să își introducă datele personale. Se pare că în trecut astfel de site-uri false au fost create pentru majoritatea companiiloer aeronautice precum: Tarom sau Blue Air.

Nu te lăsa înșelat! Vei rămâne FĂRĂ BANI! A reapărut înșelătoria care „îți oferă bilete gratis”

Ca totul să pară cât mai real, pentru această promoțiefalsă Wizz Air, pe pagină putem vedea comentarii de la presupuși câștigătoricare care au plătit taxa de 1 euro pentru a primi biteletele și „totul a foat cât se poate de real” după cum susțin ei.

Astfel de înșelătorii sunt tot mai dese și par din ce în ce mai reale. Aveți mare grijă la ce concursuri sau tombole participați, nu vă lasați păcăliți așa usor, iar dacă întâlniți astfel de fraude, nu ezitați să semnalați problema.

Ce trebuie să știi despre Loteria bonurilor fiscale! Ce schimbări ar putea să intre în vigoare în următoarea perioadă... Vremea 29 mai. Nu vă uitați umbrelele acasă, ploile revin în forță! Ce zone vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x