Antena Căutare

"Nu vrem flori în prima zi de școală!". Un liceu din București îi roagă pe elevi și părinți să doneze pentru a salva viața unui copil

Un liceu din București a luat decizia de a-i înștiința pe toți elevii și părinții lor să nu mai aducă flori la începutul anului școlar! Administrația liceului îi îndeamnă să renunțe la cadouri și să doneze banii respectivi pentru a ajuta copilde cinic ani diagnosticat cu o formă foarte rară de tumoare cerebrală.

Un liceu din București a luat decizia de a-i înștiința pe toți elevii și părinții lor să nu mai aducă flori la începutul anului școlar! Administrația liceului îi îndeamnă să renunțe la cadouri și să doneze banii respectivi pentru a ajuta copil de cinic ani diagnosticat cu o formă foarte rară de tumoare cerebrală.

Această inițiativă a fost luată după ce instituția de învățământ a aflat de la doi copii, elevi ai acestui liceu, că fratele lor mai mic, Vlăduț, este grav bolnav și nu poate fi vindecat dacă familia nu dispune de banii necesari. Astfel, părinții împreună cu adminstrația școlii au decis că prima zi de școală poate trece și fără flori, în schimb mobilizarea tuturor anume în această zi poate salva viața copilului.

Părinții i-au înștiințat pe profesori că deja a fost efectuată prima intervenție chirurgicală pentru înlăturarea tumorii. Analizele au arătat ca este o tumoare atipica ATRT (WHO grade IV) care face parte din cea mai dificilă grupă a IV după complicitate și se întâlnește doar la 2% din toate cazurile.

Patru bărbaţi, suspectaţi că furau din buzunarele şi genţile unor cetăţeni străini din Bucureşti, au fost reţinuţi... Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu, declarație de ultimă oră! „Se poate declara decesul”...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x