Antena Căutare

Numărul bolnavilor crește DRAMATIC. Rujeola face PRĂPĂD: 80 de cazuri noi, în ultimele zile

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibilea transmis un raport îngrijorător. Conform acestuia, 80 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână. Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge astfel la 15.267, din care 59 de decese.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibilea transmis un raport îngrijorător. Conform acestuia, 80 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână. Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge astfel la 15.267, din care 59 de decese.

Potrivit CNSCBT, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 14 septembrie este 15.267, din care 59 de decese.

În perioada 10-14 septembrie, au fost raportate încă 80 de cazuri nou confirmate în 9 judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Astfel, în Prahova au fost raportate 54 de cazuri, în Bihor, Buzău şi Călăraşi - câte cinci, în Iaşi şi Neamţ - câte trei, în Botoşani - două, iar în Bacău, Bucureşti şi Suceava - câte unul.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Deținutele de la Penitenciarul din județul Prahova culeg viile de la Valea Călugărească pentru a-și câștiga libertatea... ZECI DE MII de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional. Muncitorii, cei mai căutați!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x