Antena Căutare

Numărul bolnavilor de coronavirus din România a ajuns la 36 de persoane! Harta cu pacienții infectați cu covoid-19

Oficial, bilanţul pacienţilor infectaţi cu covoid-19 a ajuns la 36! Bărbatul de la spitalul Gerota, diagnosticat cu coronavirus, are dosar penal pe numele lui, iar aeoportul din Timişoara face concedieri!

România activează planul 2, iar preşedintele Klaus Iohannis prezidează prima reuniune a grupului de lucru interinstituţional care discută efectele coronavirus la nivel de economie.

Alte trei cazuri de Covid-19 confirmate în ultimele ore, în București și Covasna

Încă trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, la două persoane din Bucureşti şi una din Covasna, numărul total ajungând la nivel naţional la 35. Al 32-lea caz este un bărbat din Iaşi. Alte cazuri despistate miercuri sunt un bărbat de 42 ani, din Iasi şi o femeie din Capitală, de 43 de ani, contact al pacientului de 60 de ani care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

Spitatul Gerota, unde a fost diagnosticat polițistul, intră complet în carantină

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat miercuri că Spitalul ”Dimitrie Gerota” din Capitală, unde a fost internat un bărbat de 60 de ani diagnosticat ulterior cu coronavirus, a intrat în carantină, fiind vizaţi atât medicii, cât şi pacienţii. De altfel, unul dintre cazurile diagnosticate miercuri este medic la acest spital.El a precizat că ancheta epidemiologică continuă.

Evenimentele cu mai mult de 100 de persoane în spații închise, interzise

Secretarul de stat Raed Arafat a mai anunţat miercuri suspendarea temporară a distribuţiei medicamentelor esenţiale pentru tratarea coronavirusului, în afara României, iar entităţile private sunt solicitate să îşi decaleze programul de lucru, pentru sectorul public solicitarea fiind obligatorie. Acţiunile culturale, sportive, religioase, care implică mai mult de 100 de persoane, desfăşurate în spaţii închise, sunt restricţionate.

Curaj și prezență de spirit din partea unei tinere polițiste! Cum a salvat de la moarte, viața unui minor care și-a pus ... Un avion cu 98 de pasageri de la Dortmund a aterizat pe Aeroportul din Târgu Mureş/ 41 dintre pasageri, care veneau din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x