Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Nunțile și botezurile din România, date peste cap! Numărul persoanelor care pot participa a fost redus, din nou!

Numărul persoanelor care pot participa la evenimente private, în spații închise, cum ar fi nunțile sau botezurile, a fost redus din nou.

Nunțile și botezurile din România, date peste cap! Numărul persoanelor care pot participa a fost redus, din nou!

profimediaimages.ro

Guvernul a adoptat în ședința de luni Hotărârea de Guvern prin care este declarată starea de alertă în baza legii 55/2020, adoptată săptămâna trecută de Parlament. Noua starea de alertă vine cu câteva modificări față de precedenta hotărâre a Comitetului pentru Situații de Urgență, de vineri.

„Se interzice participarea la evenimente private în spații închise, cu excepția celor care se desfășoară cu participarea a cel mult 8 persoane și cu respectarea regulilor de distanțare socială”, arată hotărârea.

Doctorul Virgil Musta, avertisment! Când va veni al doilea val de COVID-19 în România! „Atât va dura! Acești oameni trebuie să fie cei mai precauți”

Astfel, numărul persoanelor care pot participa la nunți, botezuri și înmormântări este de 8, după ce CNSU stabilise acest număr la 16, la finalul săptămânii trecute.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Recomandari