Antena Căutare

Nume grele in "Dosarul bancherilor". Oana Mizil, Vasile Blaga si Adriean Videanu, doar trei dintre acestea

Omul de afaceri Marius Locic a fost retinut aseara pentru 24 de ore dupa ce a fost audiat ore bune la sediul DIICOT, in dosarul fraudelor bancare. El este considerat a fi unul dintre liderii retelei care ar fi fraudat bancile cu 85 de milioane de euro. Si sotia lui este cercetata in dosar si are interdictia de a parasi tara. Procurorii l-au retinut si pe omul de afaceri Ioan Crestin, trei directori de banci, doi notari si doi evaluatori. Vasile Blaga, Oana Mizil si alte nume grele apar in interceptarile din acest dosar

Marius Locic a iesit din sediul DIICOT dupa o noapte intreaga de audieri. Procurorii il cerceteaza pentru ca s-ar fi imbogatit pe spatele bancilor. El si sotia lui. Cei doi sunt acuzati de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, aderare si sprijinire de grup infractional si spalare de bani. Sotia lui Marius Locic va fi cercetata insa in libertate.

Din retea fac parte afaceristi de succes, directori de banci, notari sau simpli functionari. Ar fi obtinut peste 85 de milioane prin credite luate ilegal. Azi noapte 90 de oameni s-au perindat prin fata procurorilor.

Procuroriii au ridicat zeci de saci cu documente confiscate din cele 50 de locatii din Bucuresti, Ilfov, Valcea, Satu Mare, care au fost perchezitionate. Multe dintre ele sunt sucursale bancare care ar fi dat credite grase unor societati comerciale. Capii retelei par a fi fratii Crestin, specializati in afaceri cu petrol si fier vechi. Ion Crestin a fost si el retinut. In dosar apar nume grele : Oana Mizil, Vasile Blaga si Adriean Videanu. In total 20 de oameni au fost retinuti pana acum si peste 20 au primit interdectia de a parasi tara.

Accident cumplit la iesirea din Baia Mare: doi barbati au murit, iar doua femei sunt in stare grava la spital... Copil sfasiat de caini pe o pista de atletism. A ajuns la spital in stare de soc!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x