Antena Căutare

Numerologul Romeo Popescu face dezvăluirea momentului! „Se va întâmpla în 2018, vin vremuri grele! Se vor ridica profeții, vor ieși foarte mulți oameni în stradă”

Anul 2018 va fi unul dificil din punct de vedere social și al puterii, atrag atenția numerologii care spun că văd o zonă conflictuală. În plus, se anunță proteste de amploare!

Anul 2018 va fi unul dificil din punct de vedere social și al puterii, atrag atenția numerologii care spun că văd o zonă conflictuală. În plus, se anunță proteste de amploare!

Invitat la emisiunea celor de la Antena 3, numerologul Romeo Popescu a făcut o serie de dezvăluiri extrem de importante despre anul 2018 și surprizele la care ar trebui să ne așteptăm.

Potrivit acestuia, cifrele prevestesc schimbări majore în anul ce tocmai a început.

„Este un an interesant din punct de vedere al deciziilor și al hotărârilor. În momentul în care ești pun într-o cumpănă este foarte decis. Anul acesta o să fie un an plin de oameni care își vor alege propria cale sau plin de oameni care vor arăta calea.

Dacă nu suntem în stare să alegem o să fie mulți doritori să ne traseze direcțiile. Este un an sentimental și totul depinde de starea de bine sau de rău a omului respectiv. Este un an al acțiunilor sociale, vor fi oameni care vor vrea să iasă afară în lume ca să îi transforme pe alții. Acest 2018 vine după 18 ani din paradigma anilor 2000.

Ce culori trebuie să porți în 2018 ca să ai mereu parte de noroc! Viața ți se va schimba radical!

Vom vedea oameni geniali și vom vedea tineri debusolați. O să fie un an conflictual, mulți se vor despărți sau își vor găsi marea iubire. Alții vor divorța. Conflictul se va da între idei, sentimente și păreri. Este și anul în care se vor ridica așa-zișii falși profeți”

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre anul 2018!

ACCIDENT GRAV! Trei copii, loviţi în plin de un o mașină, pe trecerea de pietoni... "Spartul caprelor", tradiţia unică de la noi din țară, care îi face pe jandarmi să intervină. Ce presupune str...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x