Căutare Live

Numire la conducerea Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii - Maria Mădălina Turza, preşedintele Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi

Maria Mădălina Turza, activistă pentru drepturile omului, a fost numită în funcţia de preşedinte cal Autorităţii Naţionale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii,decizia fiind publicată joi în Monitorul Oficial.

Conform deciziilor publicate în Monitorul Oficial, Mihai Tomescu a fost eliberat din funcţia de preşedinte al Autorităţii, în locul său fiind numită Maria Mădălina Turza, aceasta având rangul de secretar de stat.

Maria Mădălina Turza este preşedintele Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi

Turza s-a născut în 1978, în Bucureşti, şi este absolventă a Facultaţii de Ştiinţe Politice în Limba Engleza din cadrul Universităţii Bucureşti. Ea a urmat studiile de masterat în domeniul Politologiei şi, ulterior, în Drept Internaţional Umanitar.

”Am o experienţă de aproximativ 10 ani în PR guvernamental şi Afaceri Europene şi mi-am început cariera într-o organizaţie non-guvernamentală dedicată protecţei şi promovării drepturilor omului şi, în special, a refugiaţilor. Prin natura activităţilor desfăşurate în aceşti ani, expertiza mea acoperă o arie destul de largă, care variază de la comunicare publică, comunicare politică, managemet de proiect, cooperare internaţională, afaceri europene şi, nu în ultimul rând, drepturile omului. Activitatea pe care o desfăşor în prezent în cadrul CEDCD este o provocare personală şi profesională, ale cărei motivaţii se regăsesc dincolo de o simplă opţiune de carieră şi pentru aceasta voi încerca să utilizez la potenţial maxim resursele şi experienţa dobândite în toţi aceşti ani”, afirmă Turza în prezentarea de pe site-ul organizaţiei pe care o conduce.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri