Antena Căutare

Nunta de sute de mii de euro in Caras-Severin: Afla cat a costat rochia miresei!

O rochie de mireasa mai scumpa decat o masina, urmata de o trena lunga de peste zece metri si de un alai plin cu bolizi de lux. Asa arata alaiul de nunta care a dat viata orasului Bocsa, din Caras Severin.

Bucuria mare a inceput la biserica din Bocsa. Mirii au avut nevoie de o derogare speciala pentru cununia in timpul postului, dar nimeni nu se putea pune in calea iubirii lor. El, David, 21 de ani. Ea, Daiana, cu patru ani mai tanara. Restul e poveste.

Impreunarea s-a facut, evident, cu clasa. Tinutele mirilor au fost comandate in Germania, acolo unde muncesc tinerii si rudele lor. Cat a costat rochia miresei? Aproximativ 12.000 de euro. Un fleac, pe langa valoarea limuzinelor care au insotit alaiul prin oras. Tinerii insuratei n-au avut insa nevoie decat de doi cai putere.

Parada s-a oprit apoi cateva ore la mosia familiei lui David. Cu bucate alese, au inceput cheful. Pe seara, petrecerea s-a mutat la un restaurant din Resita. Si a tinut pana in zori.

Constanta: Un politist s-a ales cu mana sfartecata, dupa ce a intervenit intr-o cearta conjugala... Agricultorii din Botosani, in pragul disperarii: Porcii mistreti fac ravagii printre culturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x