Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Nuntă unică la granița dintre două țări! Invitații au fost polițiștii de frontieră. Mirii și-au spus "DA" între Norvegia și Suedia

Doi tineri scandinavi au avut parte de o nuntă într-adevăr unică, datorită restricţiilor impuse de pandemie. Camilla este norvegiană iar Alexander, suedez. Ei sperau că, până la data căsătoriei, virusul avea să fie învins.

Nuntă spectaculoasă, la granița dintre două țări! Invitații au fost polițiștii de frontieră.Și-au spus "DA" între Norvegia și Suedia

Dar nu a fost aşa. Şi, pentru ca măsurile din Suedia au fost mult mai blânde ca în Norvegia, frontiera comună a fost închisă. Tinerii au hotărât atunci să facă nunta chiar la graniţă, într-o pădure destul de izolată.

"Ne-am dorit să devenim soț și soție. Dragostea trece peste orice obstacol", a declarat Camilla.

Astfel, toate rudele au putut fi prezente, de o parte sau de alta a frontierei marcate simbolic printr-o panglică. Mirii au avut şi invitaţi surpriză: doi poliţişti de frontieră care s-au bucurat la fel ca toţi ceilalţi nuntaşi dar au vegheat, în acelaşi timp, ca graniţa să nu fie încălcată.

„Poliţiştii au întrebat politicos dacă pot urmări ceremonia. Bineînţeles, răspunsul nostru a fost «Da»“, a povestit Alexander, acesta adăugând că nu credea că cineva va mai veni la eveniment, pentru că invitații au fost nevoiți să facă o călătorie lungă prin pădure.

Recomandari