Antena Căutare

Nuntă terminată la spital, în Brașov! O mireasă și 20 de invitați au ajuns la Urgențe în toiul nopții

De la bal la spital! O petrecere de nuntă a avut final brusc și nefericit la Brașov după ce mireasa și 20 de invitați au început să se simtă extrem de rău și au fost imediat duși la spital!

De la bal la spital! O petrecere de nuntă a avut final brusc și nefericit la Brașov după ce mireasa și 20 de invitați au început să se simtă extrem de rău și au fost imediat duși la spital!

Un număr de 21 de persoane au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul municipal din Făgăraş, cu simptome de toxiinfecţie alimentară după ce au participat la o nuntă cu 400 de invitați, care s-a desfăşurat într-un Complex comercial din localitatea braşoveană Şercăiţa.

''12 dintre acestea au fost transportate la spital cu trei echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) şi cu autospeciala de transport victime multiple de la Covasna. Alte nouă persoane au ajuns la unitatea medicală cu mijloace proprii de transport'', a precizat sursa citată.

Din primele informaţii se pare că la scurt timp după servirea aperitivului, mireasa și mai mulţi nuntaşi din cei 400 prezenți au început să se simtă rău, arată cei de la Agerpres.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Protecţia Consumatorului au început o anchetă pentru a stabili cauza producerii toxiinfecţiei alimentare.

Rugăciunea MIRACULOASĂ de duminică îți aduce o săptămână cu bani, noroc și BELȘUG în casă!... MASCAȚII au intervenit! Un tânăr de 17 ani a furat mașina tatălui și și-a lovit intenționat rudele! Un copil de trei ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x