Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Nuntașii s-au trezit cu polițiștii peste ei! Mirii și petrecăreții, buni de plată: „Nu intra pe live că poate vine garda şi nu avem mască!”

Mai multe botezuri şi cununii din Gorj au fost întrerupte, noaptea trecută, de musafiri nepoftiţi. Poliţiştii au fost nevoiţi să oprească distracţia pentru că petrecăreţii nu au ţinut cont de vreo regulă de distanţare.

„Nu intra pe live că poate vine garda şi nu avem mască.”

S-au prins în hore şi au fost chiar şi 100 într-un spaţiu închis. În câteva ore, poliţiştii au verificat 100 de localuri şi au dat amenzi de peste 80 de mii de lei celor care au ignorat restricţiile impuse în pandemie.

Potrivit Poliţiei Gorj, oamenii legii au mers, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din orasul Bumbeşti-Jiu, unde se desfăşura un botez în spaţiu închis, cu un număr de aproximativ 100 persoane, organizatorul evenimentului fiind un tânăr de 26 ani din localitate.

Administratorului restaurantului, un bărbat de 64 ani, din oraş, a fost amendat de poliţişti cu 15.000 lei conform Lg 55/2020, cu 10.000 lei conform OUG 28/1999.

Tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii gorjeni au controlat o societate comercială din Bârseşti, unde o femeie, în calitate de director, a organizat un eveniment şi nu a respectat interdictiile stabilite potrivit Legii 55/2020, privind restricţiile.

De fapt, în spaţiul situat în incinta pensiunii, prevăzută cu terasă, se desfăşura o cununie civilă, fără să fie luate măsuri pentru respectarea distanţării fizice între participanţii la eveniment. În acest caz s-au dat amenzi de 3.000 de lei, scrie Mediafax.

Recomandari