Antena Căutare

La doar 16 ani, Maria a aflat că va avea un copil. Trupul ei a fost găsit fără suflare, atârnând de crengile copacului din curte, după o ceartă cumplită cu mama ei

La doar 16 ani, Maria a aflat că urma să devină mamă. După o ceartă aprinsă cu mama ei și părăsită de iubit, adolescenta a ales să se sinucidă, fiind găsită spânzurată de un copac.

La doar 16 ani, Maria a aflat că urma să devină mamă. După o ceartă aprinsă cu mama ei și părăsită de iubit, adolescenta a ales să se sinucidă, fiind găsită spânzurată de un copac.

Maria Zamfir, 16 ani, s-a sinucis în curtea casei în care locuia împreună cu mama ei și concubinul acesteia, în localitatea Şcheia, comuna Alexandru cel Bun, judeţul Iaşi.

Mama Mariei povestește cum, pe 18 aprilie, adolescenta i-a mărturist că era însărcinată. Discuția s-a transformat rapid în ceartă, pe fondul consumului de alcool. „Am întrebat-o dacă e gravidă şi mi-a zis că da. Atunci a început să plângă. Mi-a zis că vine protecţia şi o ia în centru de plasament, dar eu i-am zis că nu, că am s-o ajut eu. Am certat-o, e adevărat, însă pentru că nu făcea nimic prin casă”, a spus femeia, relatează adevărul.ro

Aparent, cearta luase sfârșit, așa că mama Mariei s-a dus la culcare. Somnul femeii a fost întrerupt de țipetele fiicei mai mici, care își striga sora. Concubinul acesteia a fost cel care a făcut cumplita descoperire: trupul Mariei atârna, fără suflare, de crengile copacului din curtea casei.

Potrivit familiei, Maria tocmai se despărţise de iubit şi, în ultima perioadă, era supărată.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul neînsufleţit al Mariei Zamfir a fost transportat la Instititul de Medicină Legală, unde a fost efectuată necropsia. Minora va fi înmormântată zilele următoare.

Îți va da fiori pe șira spinării! S-a aflat motivul pentru care s-au pierdut o mamă și fiul ei de 3 ani într-o pădure di... Un nou caz de meningită meningococică, confirmat la o pacientă de 18 ani din Botoșani. Ministrul Sănătății: „A fost o is...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x