Antena Căutare

Momentul în care o adolescentă este spulberată de un microbuz, pe o trecere de pietoni, surprins de camerele de supraveghere

Imagini tulburătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o localitate din județul Bistrița Năsăud. O adolescentă de 15 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni, după ce șoferul unui microbuz nu i-a acordat prioritate..

Imagini tulburătoare au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o localitate din județul Bistrița Năsăud. O adolescentă de 15 ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni, după ce șoferul unui microbuz nu i-a acordat prioritate.

Accidentul a avut loc în localitatea Prundu Bârgăului, în județul Bistrița Năsăud și a fost suprins de camerele de supraveghere.

Adolescenta s-a angajat în traversarea străzii. Un TIR a oprit să-i acorde prioritate, însă nu același lucru a făcut și șoferul unui microbuz. Când fata ajunsese la jumătatea străzii, microbuzul a lovit-o în plin.

Rănile suferite la cap în urma impactului sunt foarte grave. Polițiștii au deschis un dosar penal șoferului, pentru vătămare corporală din culpă.

„Minora accidentată pe trecerea de pietoni, care a ajuns la UPU Pediatrie, prezintă traumatism cerebral cu comoție cerebrală, contuzii și plăgi. Este stabilă hemodinamic și respirator, conștientă, cooperantă și se află în curs de investigații”, a declarat Camelia Strugari, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență Bistrița.

sursa: Antena 3

„Umflatule, tâmpitule! Eşti gunoi”. O învățătoare din Brașov, jigniri uluitoare la adresa elevilor! Cum va fi sancționat... Anchetă de amploare la creșa groazei din Iași, după publicarea înregistrărilor în care copiii erau înjurați și amenințaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x