Antena Căutare

IMAGINI ȘOCANTE! O adolescentă a fost atacată de un grup de tineri și forțată să se drogheze!

Traficanţii au ajuns să-şi pândească viitorii clienţi la poarta şcolilor sau liceelor. Iar adolescenţii teribilişti devin, mult prea repede, dependenţi. De aici, pleacă alte probleme, şi mai grave.

Traficanţii au ajuns să-şi pândească viitorii clienţi la poarta şcolilor sau liceelor. Iar adolescenţii teribilişti devin, mult prea repede, dependenţi. De aici, pleacă alte probleme, şi mai grave.

Cu ceva timp în urmă, o elevă de liceu din Mangalia a fost agresată de nişte tineri drogaţi, care au încercat să profite de ea.

„Lăsaţi-mă, nu, te rog! Lăsaţi-mă să plec!”, sunt strigătele disperate ale fetei.

Fata venise la locul secret să se întâlnească doar cu iubitul ei, dar acolo erau adunaţi mai mulţi băieţi. Împart o ţigară cu droguri şi încearcă să o forţeze pe tânără să fumeze şi ea.

Imaginile ar fi fost surprinse în urmă cu mai multă vreme. Însă au fost postate recent de un tânăr care nu mai locuieşte acum în România.

După ce vor fi identificaţi, tinerii din imagini vor fi chemaţi la sediul Poliţiei Mangalia, pentru audieri.

Din păcate, acest gen de episoade petrecute sub influenţa substanţelor psihoactive sunt tot mai frecvente în rândul elevilor. Reţelele de traficanţi îşi racolează clienţii direct de la poarta liceului.

Agenţia Naţională Antidrog face apel la părinţi şi dascăli să-i informeze pe adolescenţi în legătură cu riscurile la care se expun şi la pericolele care pot apărea dacă cedează tentaţiei de a încerca droguri.

BREAKING NEWS! Criminala de la metrou, condamnată la ÎNCHISOARE pe viață. Daunele pe care este obligată să le plătească.... Revoltător! Pereţi crăpaţi şi un tavan care stă să cadă. Acestea sunt condițiile pe care trebuie să le înduri, dacă vrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x