Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

A fost spulberată pe șosea, aruncată 20 de metri! Ana-Maria avea 18 ani! Ce mesaj înfiorător a publicat înainte de a muri! Foto

O tânără în vârstă de 18 ani din Coteana, judeţul Olt, a murit nevinovată, luni seară, într-un accident rutier cumplit. Asolescenta a fost spulberată de o maşină şi aruncată aproape 20 de metri pe şosea. 

Ana-Maria a fost spulberată pe șosea!

Tânăra, Ana-Maria Luminița - Mimi, după numele de alint, era elevă a Liceului „Nicolae Titulescu” din Slatina.

Tânăra a fost lovită, în apropierea unei treceri de pietoni din Coteana, de un tânăr de 24 ani din localitatea Sprâncenata.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor care au dus la producerea tragediei de la Coteana.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un tânăr de 24 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în comuna Coteana, a acroșat o tânără de 18 ani, din localitate. În urma impactului tânăra a decedat. Accidentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni, iar în acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate locul în care s-a produs", se arată într-o informare a IPJ Olt.

„Să mă iubești pe mine e ca și cum ai încerca să aprinzi focul în mijlocul unei ploi torențiale”, scria tânăra pe o paltformă de socializare.

„Azi cerul se deschide să primească un suflet curat. Ai fost şi vei rămâne un mare exemplu de curaj şi vointa ptr noi toţi. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te ierte!”, a scris o prietenă a adolescentei.

Recomandari