Antena Căutare

O adolescenta a murit dupa ce a cazut dintr-un tren

O fata de 13 ani a murit dupa ce a cazut din tren. Ea ar fi deschis usa vagonului ca sa ia o gura de aer. In secunda urmatoare, a fost trasa afara de curentul puternic.

Totul s-a intamplat cu cateva minute inainte ca trenul sa ajunga la destinatie, in Gara de Nord Fata se intorcea dintr-o excursie la munte, cu colegii. La cativa kilometri de Gara de Nord, i s-ar fi facut rau si a mers la toaleta. A vrut sa ia, apoi, o gura de aer proaspat. Fara sa se gandeasca de doua ori, ar fi deschis usa vagonului.

Totul s-a intamplat sub privirile ingrozite ale colegilor ei de clasa. In cazatura, copila s-a lovit cu capul de sine. Un echipaj SMURD a ajuns imediat la locul accidentului, dar manevrele de resuscitare nu si-au mai avut rostul. Lovitura violenta i-a fost fatala.

Anchetatorii iau in calcul si varianta ca usa sa se fi deschis singura, din cauza unei defectiuni tehnice. Cazul a fost preluat, acum, de Parchetul Buftea.

"O echipa de investigatii de la CFR Calatori a inceput sa verifice care este cauza in urma careia aceasta usa s-a putut deschide, sa vedem daca a fost o defectiune tehnica a vagonului sau senzorul care informeaza ca usa este inchisa a fost in vreun fel mascat", a declarat directorul CFR Calatori, Stefan Rosanu.

Trupul copilei a fost transportat la Insitutul de Medicina Legala din Bucuresti, pentru necropsie.

Parcul "Oraselul Copiilor" are o noua infatisare... ATENTIE! Avertizare de ceata, in opt judete din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x