Antena Căutare

O adolescentă de 14 ani a încercat să se sinucidă într-un mod șocant! Medicilor nu le-a venit să creadă ce înghițise fata, după o ceartă cu iubitul

O fată în vârstă de 13 ani, din Bistriţa făcut un gest șocant, după o ceartă cu iubitul ei! Adolescenta a ajuns la spital după ce a înghițit mai multe piuneze, ace de gămălie, un arc de pix și o monedă.

O fată în vârstă de 13 ani, din Bistriţa făcut un gest șocant, după o ceartă cu iubitul ei! Adolescenta a ajuns la spital după ce a înghițit mai multe piuneze, ace de gămălie, un arc de pix și o monedă.

O adolescentă a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, după ce a înghițit mai multe piuneze, ace de gămălie, un arc de pix și o monedă.

Incidentul șocant s-a petrecut miercuri, la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr. 2 de pe strada Toamnei, când copila nu era supravegheată, conform observator.tv.

Fata de 13 ani a fost transportată de urgență la spital, după ce ar fi înghiţit 14 ace cu gămălie, o piuneză, o parte dintr-un pix și o monedă. Conform medicilor, pacienta este stabilă, fără să fie nevoie de o intervenție chirurgicală.

Adolescenta a înghițit ace și piuneze după o ceartă cu iubitul

„Isprava” fetei a fost descoperită de o infirmmieră de la centrul școlar. Presa locală scrie că fata, care este crescută de bunică, ar fi înghițit obiectele după o ceartă cu iubitul ei.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, a declarat pentru bistriteanul.ro, că fetei i s-a făcut o radiografie, care confirmă prezența obiectelor străine.

Tragedie într-o comună din Vaslui! Două persoane au murit într-un incendiu... Focul i-a distrus tot! Un bătrân de 83 de ani a impresionat o lume întreagă după ce, în timp ce îi ardea casa, bărbatul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x