Antena Căutare

Momente de panică într-un avion Tarom! Aeronava a fost oprită de polițiștii de frontieră, la scurt timp după îmbarcare. Ce se întâmplase, de fapt?

Panică într-o aeronavă TAROM! În această seară, poliţiştii de frontieră au oprit un zbor, după ce au aflat că la bord se află un individ fără drept de a intra în România.

Momente de panică într-un avion Tarom! Aeronava a fost oprită de polițiștii de frontieră, la scurt timp după îmbarcare. Ce se întâmplase, de fapt? Galerie
Momente de panică într-un avion Tarom! Aeronava a fost oprită de polițiștii de frontieră, la scurt timp după îmbarcare

Toţi pasagerii care se pregăteau să plece din Bucureşti cu destinaţia Amsterdam au fost debarcaţi.

Bărbatul, de origine turcă, avea asupra sa două bilete: unul către Chișinău, celălalt, către Amsterdam. Acesta le-a declarat polițiștilor de frontieră că voia să ajungă în capitala Republicii Moldova, deoarece pașaportul său era valabil, iar autoritățile din Republica Moldova nu solicită viză. A putut să treacă prin zona de tranzit, însă s-a îndreptat către avionul ce urma să decoleze spre Amsterdam.

Între timp, polițiștii de frontieră au primit informații potrivit cărora suspectul ar urma să comit o infracțiune, așa că au urcat în avion și l-au dat jos din aeronavă. Ceilalți pasageri au fost și ei debarcați, iar avionul a rămas pe pistă mai bine de o oră și jumătate, timp în care s-au făcut mai multe cercetări.

Oameii legii au verificat inclusiv bagajele din cală, tocmai pentru ca bărbatul să nu fi lăsat vreun pachet suspect acolo, potrivit corespondentului Observator.

Bărbatul va fi dus în Istanbul, cu primul zbor spre Turcia.

Răsturnare de situație în cazul amânării majorării alocațiilor pentru copii! Ce s-a întâmplat, luni, în Senat... Măsuri drastice pentru a preveni răspândirea gripei. Ce sunt obligați copiii să facă, zilnic, în școlile ce nu au suspen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x