Antena Căutare

Panică în Timișoara! O ambulanță cu pacient a fost implicată într-un accident

O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier, în Timişoara, în timp ce transporta o bolnavă, având pornite semnalele acustice şi luminoase.

O ambulanţă a fost implicată într-un accident rutier, în Timişoara, în timp ce transporta o bolnavă, având pornite semnalele acustice şi luminoase.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Timiş, Florin Crişan a declarta pentru News.ro că asistenta şi ambulanţierul au suferit răni minore în urma impactului.

„Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, transporta o pacientă la spital. Bolnava era asigurată pe targă şi în centuri. Pacienta va fi supusă unor investigaţii suplimentare pentru a ne asigura că nu a suferit nicio leziune în urma accidentului. Asistenta a suferit o contuzie la genunchi, iar ambulanţierul una la nivelul toracelui, cel mai probabil din pricina centurii la impact”, a declarat Florin Crişan.

Accidentul a avut loc în urma unei acordări de prioritate.

Circulaţia rutieră a fost îngreunată, pe strada Divizia 9 Cavalerie, în zona accidentului, aproximativ 30 de minute.

Pesta porcină face ravagii înainte de Crăciun! Județul în care mii de animale vor fi eutanasiate... Mersul trenurilor 2019. CFR Călători anunță reduceri de 25% la Trenurile Zăpezii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x