Antena Căutare

O angajata a primariei Campina isi facea concediile pe bani publici. A golit cu 100.000 de lei bugetul institutiei

O angajata a primariei Campina a bagat in buzunare nu mai putin de o suta de mii de lei din banii institutiei. Timp de doi ani s-a folosit de banii statului fara ca cineva sa-si dea seama. Frauda a fost scoasa la iveala abia la sfarsitul anului trecut, pe cand aceasta era plecata in concediu.

Femeia de 42 de ani lucra la Primaria din Campina de zece ani. Avea un salariu lunar de doar 910 lei, insa nu s-a plans niciodata de lipsa banilor. Toata escrocheria a iesit la iveala intamplator. Unul dintre colegii de birou ai angajatei i-a intrat computer ca sa completeze un dosar. A ramas socat de ce a gasit printre diverse documente.


Si nu erau singurele modalitati prin care functionare isi umplea portofelul. Noii asistenti erau trecuti la plata cu o luna inainte de inceperea contractului. Astfel salariul acestora de pe o luna intreaga ajungea tot in buzunarul femeii. Nimeni nu isi explica insa gestul functionarei.

Dupa ce s-a aflat de escrocheria ei, functionara a returant primariei Campina 40.000 de lei. Femeia este acuzata insa de delapidare si fals in inscrisuri oficiale, si risca pana la 7 ani de inchisoare.

UPDATE! CCR: Eutanasierea cainilor fara stapan, neconstitutionala... Perchezitii la Centrul de Tranzit pentru Refugiati din Timisoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x