Antena Căutare

Situație revoltătoare în Craiova! O angajată a Spitalului a cerut șpagă cadourile aduse pentru copiii bolnavi: "Mie ce plasă din toate alea îmi dați?"

Situație revoltătoare la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. O lifitieră a cerut șpagă cadourile copiilor bolnavi Voluntarii veniţi cu daruri la copiii internaţi la secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova au avut un șoc în momentul în care au intrat în spital. 

Situație revoltătoare la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. O lifitieră a cerut șpagă cadourile copiilor bolnavi Voluntarii veniţi cu daruri la copiii internaţi la secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova au avut un șoc în momentul în care au intrat în spital.

O liftieră le-a cerut, fără pic de ruşine, una dintre pungile pregatite pentru copiii bolnavi. Nu a primit-o, motiv pentru care femeia s-a supărat şi i-a ameninţat pe voluntari.

Întreaga întâmplare a fost postată pe Facebook, iar unul dintre ei cere ministrului Sănătăţii să ia măsuri. Voluntarii au pregătit 100 de pachete cu diferite daruri pentru copiii internaţi la oncologie.

Secţia unde se află internaţi cei mici se află la etajul IX, iar voluntarii, printre care şi Victor Mihăescu, au chemat liftul să urce, mai ales că erau încărcaţi cu multe cadouri. În liftul numărul nouă, şoc. Femeia care apăsa pe butoane le-a cerut un pachet pentru ea.

Discuţia a fost redată de Victor Mihăescu pe pagina sa de Facebook:

"O sa incerc să expun conversatia LIFTIEREI cu noi:

- Mie ce mi-ati adus? Ce plasa imi dati? (Noi...am zambit...crezand ca este o gluma...si am tacut..fastaciti..)
Liftiera insa insista:
- Haideti...nu imi dati si mie o plasa? Ce..nu stiti ca de cate ori se vine aici cu cadouri...prima plasa se da la liftiera?
(noi...siderati...lasati masca...fara cuvine...)
- Nu stiam ca asa trebuie... ce plasa doriti? Din aceasta cu pufuleti? (zice una din colegele mele..in gluma)
- Nu nu...nu cu pufuleti...Pai ce.. nepotii mei mananca pufuleti? Sunt de familie buna...ce mama...dr..

Intre timp ajunge liftul la etajul 9....si coboram unul cate unul pe langa "duamna" care statea pe scaun si se uita sfidator la noi ca nu i-am dat nimic. Apoi...nu a indurat-o inimia si ne-a aruncat ultimele vorbe:

- Sper sa nu va mai intoarceti, sa mergeti cu acest lift, cat sunt eu aici...nesimtire...

Usile s-au inchis....", a scris inginerul.

Apar noi informații în cazul femeii care și-a abandonat cei doi copii la Spitalul din Alexandria!... Ce se întâmplă cu cei doi băieți care au fost abandonați de mamă în curtea Spitalului din Alexandria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x