Antena Căutare

A furat medicamente din spital ca să-și otravească soțul gelos. Acuzații grave pentru o asistentă

Gelozia l-a făcut pe un prahovean să îşi acuze fosta soţie că ar fi încercat să îl ucidă! Bărbatul susţine că femeia, infirmieră la spitalul din Mizil, ar fi furat medicamente periculoase pe care i le-a administrat în repetate rânduri. Acuzaţiile bărbatului s-au extins chiar şi asupra unui medic din spital. Între timp, la unitatea medicală a fost deschisă o anchetă care să arate dacă infirmiera a sustras sau nu medicamentele.

Gelozia l-a făcut pe un prahovean să îşi acuze fosta soţie că ar fi încercat să îl ucidă! Bărbatul susţine că femeia, infirmieră la spitalul din Mizil, ar fi furat medicamente periculoase pe care i le-a administrat în repetate rânduri.

Acuzaţiile bărbatului s-au extins chiar şi asupra unui medic din spital. Între timp, la unitatea medicală a fost deschisă o anchetă care să arate dacă infirmiera a sustras sau nu medicamentele.

Scandalul a început după ce mariajul celor doi soţi s-a terminat. Bărbatul care îşi suspecta soţia de infidelitate a cerut divorţul. Despărţirea nu l-a mulţumit, însă, pe prahovean. Aşa că după trei luni bărbatul şi-a acuzat oficial soţia că ar fi încercat să îl ucidă.

Bărbatul susţine că iarna trecută după ce a ajuns la medic din cauza unor dureri cumplite, soţia a schimbat medicamentele prescrise de doctor administrându-i timp de aproape trei săptămâni calmant foarte puternic.

Acuzaţiile bărbatului nu se opresc aici. Omul insistă că medicamentele pe care i le administra fosta soţie au fost furate din spitalul din Mizil, acolo unde femeia lucrează ca infirmieră.

Soluții pentru reducerea riscurilor pentru fumători... Copil de patru ani cu autism, dat afară dintr-o biserică, la Timișoara: ”Noi nu facem meloterapie. Ieșiți afară!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x