Antena Căutare

O asistentă din Bihor a fost filmată în timp ce fuma într-o ambulanță. „Nu avea voie să fumeze în autospecială”

O asistentă din cadrul Serviciului de Ambulanță Bihor a fost filmată în timp ce fuma în autospecială, în timpul unei intervenții. Normele de lucru ale instituției interzic fumatul la o distanță mai mică de 10 metri de cabina unei ambulanțe.

O asistentă din Bihor a fost filmată în timp ce fuma într-o ambulanță. „Nu avea voie să fumeze în autospecială”
O asistentă a fost filmată în timp ce fuma în ambulanță

Directorul Serviciul de Ambulanță Județean Bihor, Liciniu Venter, a declarat faptul că asistenta se află în acest moment în concediu medical, urmând să fie cercetată disciplinar după întoarcerea din concendiu.

”Așteptăm să revină pentru a începe cercetarea. Trebuie să aflăm, în primul rând, de când datează filmulețul pentru că m-am consultat cu jurista noastră și mi-a spus că dacă fapta e mai veche de 6 luni nu o putem cerceta disciplinar pe asistenta respectivă. Se pare că filmarea a fost făcută de ambulanțierul care este în echipă cu asistenta, vom discuta și cu dânsul. În mod normal, asistenta nu avea voie să fumeze în autospecială”, a declarat directorul SAJ Bihor, Liciniu Venter.

Asistena a fost filmată chiar de către ambulanțier, iar conform directorului Serviciului de Ambulanță Județean Bihor între cei doi există un conflict. Mai mult, femeia a cerut înlocuirea colegului său.

„Filmulețul a fost văzut și de asistentul șef al SAJ Bihor care i-a atras atenția asistentei să nu mai fumeze în ambulanță iar aceasta s-a conformat. Vom vedea ce decizie vom lua în cazul celor doi”, a spus directorul SAJ Bihor.

Revoltător! Un certificat de handicap în schimbul unei sume de bani, câtorva porci, ouă sau unei bucate de brânză... Vaccinul antigripal a devenit un lux! Poate fi achiziționat doar cu ajutorul pilelor sau cunoștințelor. „Am ajuns ca în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x