Antena Căutare

„Au chemat poliția și m-au dat afară dintr-un magazin”. O asistentă din Galați face mărturii cutremurătoare

O asistentă medicală din Galați a dezvăluit coșmarul prin care trece din cauza vecinilor. Oamenii au recurs la gesturi șocante, motivați de frica de-a nu lua coronavirus.

„Au chemat poliția și m-au dat afară dintr-un magazin”. O asistentă din Galați face mărturii cutremurătoare Galerie
Femeia spune că trăiește un adevărat coșmar din cauza vecinilor

Mihaela Moga Pal a postat recent pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dezvăluie ce au ajuns să facă vecinii săi, după ce au aflat că este asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați.

citește și: „Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

Femeia a mărturisit că oamenii i-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului și chiar i-au trimis poliția la ușă. Mai mult decât atât, Mihaela Moga Pal susține căa a fost dată afară din magazinului blocului, din cauza meseriei pe care o are.

„Au chemat poliția și m-au dat afară dintr-un magazin”. O asistentă din Galați face mărturii cutremurătoare

Spitalul de Boli Infecțioase din Galați

Spitalul de Boli Infecțioase din Galați

Cel mai probabil, vecinii furioși reacționează astfel pentru că o suspectează pe femeie că ar putea să fie purtătoare de COVID-19. Gesturile șocante ale oamenilor au stârnit revolta internauților și musajul a devenit în scurt timp viral pe Facebook.

Într-un moment în care medicii și asistenții medicali înfruntă în prima linie pericolul reprezentat de epidemia de coroanvirus, asemenea acte sunt de condamnat. Iată mai jos mesajul postat de femeia din Galați:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Modelul oficial revizuit al declarației pe care românii trebuie să o completeze la intrarea în țară... Timişoreana donează un milion de lei către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de echipamente pentru spitalele din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x