Antena Căutare

VIDEO| Imagini apocaliptice la Bâlea Lac! O avalanșă a distrus căsuțele de lemn din apropierea cabanelor

Clipe de coșmar la Bâlea Lac, după ce o avalanșă de mari dimensiuni a distrus căsuțele de lemn ale comercianților din vecinătatea cabanelor pentru turiști.

Clipe de coșmar la Bâlea Lac, după ce o avalanșă de mari dimensiuni a distrus căsuțele de lemn ale comercianților din vecinătatea cabanelor pentru turiști.

Avalanșa s-a produs în noaptea de duminică spre luni, scrie observator.tv, citând site-ul de specialitate www.avalanseincarpati.ro.

Potrivit celor declarate de unul dintre salvamontiștii de la Bâlea Lac, avalanșa a ajuns până aproape de Cabana Bâlea Lac, până pe Lacul Bâlea și în imediata apropiere a Bazei Salvamont.

„Avalanşa Bâlea Lac a trecut de parcarea de la Paltinu şi a mutat/rupt căsuţele. S-a oprit pe drumul de asfalt în drept cu celelalte căsuţe aproape în drept cu baza Salvamont. S-a rupt aproape toată căldarea de la balcoane, inclusiv pe lac a ajuns”, a declarat salvamontistul Dan Popescu.

Un porc s-a dus la Primărie. Nu e glumă! S-a întâmplat în Râșnov. Cum a ajuns animalul pe treptele instituției... Își urlă durerea! Mama și sora artistei Anca Pop au ajuns la locul tragediei. Femeile nu îndrăznesc să se apropie de epa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x