Antena Căutare

Pensionară din Bacău, filmată când iese cu un cuțit pe holul blocului! Ce au surprins camerele de supraveghere

Imagini desprinse parcă dintr-un film thriller au fost înregistrate de camera de supraveghere a unui bloc din Bacău! O pensionară a fost filmată când iese pe hol, cu un cuțit în mână. Ceea ce a urmat între orice imaginație!

Pensionară din Bacău, filmată când iese cu un cuțit pe holul blocului! Ce au surprins camerele de supraveghere
O pensionară a atacat dozatorul de dezinfectant din bloc | sursa foto: antena3.ro

O pensionară din Bacău și-a câștigat pe merit porecla de „doamna cu cuțitul”, după ce a fost surprinsă de camerele de supraveghere din scara blocului în care locuiește.

PENSIONARĂ DIN BACĂU, FILMATĂ CÂND IESE CU UN CUȚIT PE HOLUL BLOCULUI

Femeia a recurs la un gest complet neașteptat și și-a câștigat o poreclă desprinsă parcă dintr-o carte polițistă, a Rodicăi Ojog-Brașoveanu.

În contextul epidemiei de coronavirus din România, președinții asociațiilor de proprietari au fost nevoiți să pună în fiecare scară de bloc câte un dozator cu dezinfectant. Doar că se pare că acest lucru nu a fost pe placul tuturor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Este și cazul doamnei din imagine, care a profitat de liniștea din bloc pentru a ieși pe hol, cu un cuțit îmn mână. S-a apropiat de flaconul cu dezinfectant și a tăiat suportul cu care acesta era prins.

Se pare că atacul s-a produs ziua în amiaza mare, în blocul numărul 31, scara B, de pe strada Banca Națională din Bacău.

Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale, mai ales printre internauții puși pe făcut glume.

Raed Arafat, informații de ultim moment despre noile măsuri de relaxare. De ce nu se deschid restaurantele, nici după 15... Colete atinse de COVID-19! Focar de coronavirus, la una dintre cele mai mari firme de curierat din țară. Există riscuri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x