O bătrână a fost ucisă de un tânăr ce se afla sub influenţa stupefiantelor! Soțul femeii de 78 de ani, fost polițist: „Am luat un făcăleţ din ăsta, cam aşa, din lemn, l-am pus în spate şi am venit încoace!”

O bătrână a fost ucisă de un tânăr agresiv, despre care apropiaţii spun că se afla sub influenţa stupefiantelor. Nici măcar nu o cunoştea. Femeia a apărut în calea lui într-un moment de furie oarbă.

O bătrână a fost ucisă de un tânăr agresiv, despre care apropiaţii spun că se afla sub influenţa stupefiantelor. Nici măcar nu o cunoştea. Femeia a apărut în calea lui într-un moment de furie oarbă.

Români, scalvii celui mai periculos traficant de droguri

Tatăl îl alungase de la priveghiul bunicii sale şi l-a încuiat în casă. Însă, el a reuşit să iasă şi a vrut să se răzbune. Bătrâna de 78 de ani a fost ucisă la întâmplare. Anica Vartolomei coborâse să arunce gunoiul. În scara blocului a dat peste un tânăr desculţ, extrem de agresiv.

Crima a îngrozit un cartier întreg din Oneşti

Un vecin a încercat să intervină, dar a fost şi el lovit. Locatarii au cerut sprijin chiar de la soţul victimei, un fost poliţit. Când a coborât, nu ştia că tocmai soţia lui fusese atacată.

„Am luat un făcăleţ din ăsta, cam aşa, din lemn, l-am pus în spate şi am venit încoace!”,a povestit soțul victimei. Poliţia l-a găsit pe suspect confuz şi incapabil să dea explicaţii.

Octavian Oprea are 28 de ani şi vine rar în ţară

Lucrează ca bucătar pe vase de croazieră. Prietenii îl ştiu drept un individ calm.

„Mi se părea un tip foarte vesel şi a avut o atitudine perfect normală cât a fost în compania noastră, de exemplu”,a povestit un prieten de-al criminalului. Singura explicaţie a conoscuţilor e că tânărul s-ar fi drogat.

În ziua atacului, a fost alungat şi de la priveghiul bunicii sale. Lângă capelă ar mai fi agresat o cerşetoare, iar tatăl a încercat să-l calmeze.

Pentru săvârşirea infracţiunii de omor, Codul Penal prevede o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare. Acest caz vine la doar câteva zile după ce o femeie de 50 de ani dintr-o comună din Bacău a fost ucisă în bătaie de doi adolescenţi care au jefuit-o.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri