Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

O bătrână, călcată de autobuzul din care tocmai coborâse, în Suceava! Atenție, imagini tulburătoare! Video

O bătrână din Suceava a fost călcată de un autobuz, joi, imediat după ce a coborât în stație. Șoferul a plecat fără să observe că ea era căzută sub autovehicul.

Captură video.

Bătrâna, în vârstă de 84 de ani, a fost călcată de autobuzul din care tocmai coborâse, într-o stație de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava.

Polițiștii au stabilit că șoferul autobuzului de transport public nu a așteptat ca toți pasagerii să coboare, nu a închis ușile și nu s-a asigurat corespunzător la plecare, moment în care bătrâna s-a dezechilibrat și a căzut, fiind călcată cu puntea din spate a vehiculului peste picioare.

În urma accidentului, femeia a ajuns la spital cu fracturi la ambele picioare.

„Atât conducătorul auto, în vârstă de 45 de ani, cât și femeia, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, potrivit Mediafax.

Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se observă cum bătrâna se dezechilibrează, cade cu picioarele sub autobuz, iar șoferul nu o observă și pornește din stație. Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Recomandari