Antena Căutare

Înfricoșător! O bătrână din Iași a rămas oarbă după ce a băut un lichid crezând că este apă

O femeie în vârstă de 88 de ani din Iaşi a fost adusă la Urgențe în stare de inconştienţă, după ce a băut lichid pentru curăţarea parbrizului, crezând că este apă.

Pericol în casele românilor! O femeie din Iași a rămas oarbă și se zbate între viață și moarte după ce a consumat un lichid crezând că este apă. Ce se afla de fapt în acea sticlă

O femeie în vârstă de 88 de ani din Iaşi a fost adusă la Urgențe în stare de inconştienţă, după ce a băut lichid pentru curăţarea parbrizului, crezând că este apă.

Medicii de la spitalul „Dr. C. I. Parhon" din Iaşi, acolo unde este internată femeia, spun că bătrâna de 88 de ani suferă de demenţă şi ar fi fost lăsată fără supraveghere acasă. Cel care a găsit-o a fost fiul său, întors marți seară acasă. Femeia avea sticla de lichid de parbriz alături, ceea ce a fost de la sine înțeles ce s-a întâmplat.

Purtător de cuvânt al Spitalului „Dr. C. I. Parhon a declarat pentru Mediafax că femeia bătrână „Este cu un anumit grad de demenţă legată de vârstă şi din păcate fiind la domiciliu, nesupravegheată, a găsit o sticlă prin gospodărie cu lichid de parbriz, a băut din acea sticlă, iar ulterior familia a găsit-o într-o stare semicomatoasă şi a adus-o la spital”.

Femeia se află acum în secţia de nefrologie cu deficienţă acută renală şi cu manifestări secundare ale intoxicaţiei cu metanol.

„Viaţa pacientei a fost pusă în pericol, a fost confirmat rezultatul IML de intoxicaţie şi este internată în secţia de nefrologie la spitalul Parhon cu dificienţă renală acută şi cu manifestările secundare intoxicaţiei cu metanol, inclusiv tulburări vizuale legate de această intoxicaţie”, a spus Ionuţ Nistor.

Potrivit medicilor, bătrâna a avut noroc pentru că a fost găsită la timp de familie, iar cantitatea de lichid pentru parbriz ingerată nu a fost foarte mare, spune Mediafax.

Valentine`s Day oferte. Bilete de tren la jumătate de preț. Lista trenuri CFR cu oferta valabilă... Valentine`s Day cadouri. Ce cadou să-i faci iubitului în funcție de zodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x