Antena Căutare

O biserica din Alba s-a facut scrum. Soba nesupravegheată a fost cauza tragediei

Momente de panică şi flăcări uriaşe, într-o localitate din Alba! O biserică s-a aprins şi a ars ca o torţă. Incendiul a izbucnit după lăsarea întunericului.

Oamenii au tras o sperietură soră cu moartea, pentru că focul ameninţa să ajungă şi la casele lor. Noroc cu pompierii care au reuşit să ţină flăcările în frâu. Din biserică însă n-a mai rămas nimic. S-a prăbuşit acoperişul, iar tot mobilierul s-a făcut scrum. Era o biserică penticostală, ridicată recent, fără să aibă însă autorizaţie de construcţie.

Potrivit medifax.ro: Pompierii au fost chemaţi să intervină la un incendiu izbucnit la biserica penticostală din Şard. În urma incendiului generalizat care s-a manifestat la clădirea bisericii au ars aproximativ 250 de metri pătraţi, fiind afectat acoperişul, pereţii şi toate elementele de mobilier din interior.

Este foarte mult, este extrem de mult! În ultimele 48 de ore, au avut loc nu mai puţin de 44 de accidente grave!... ANPC reaminteşte drepturile pasagerilor pe transportul aerian, atunci când călătoresc în state membre UE sau cu o compan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x