Antena Căutare

O biserică din Arad a ars din temelii. Lăcașul de cult se afla în renovare

Alarma s-a dat după miezul nopții când pompierii au fost solicitați să stingă un incendiu izbucnit la biserica Betel situată pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Lebăda.

O biserică din Arad a ars din temelii. Lăcașul de cult se afla în renovare
Biserica Betel din arad a ars în urmă cu câteva ore

15 pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor de la o biserică penticostală din oraşul Arad. Potrivit pompierilor, biserica era în renovare, iar când au ajuns acolo incendiul se manifesta în interior, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcţie şi cu degajări mari de fum, potrivit mediafax.ro.

Potrivit reprezentanților ISU Arad biserica era în renovare. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în interior, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție și cu degajări mari de fum. Pompierii au localizat incendiul în limitele găsite, fără a se extinde la restul construcției. În incendiu a ars doar mobilierul depozitat în mijlocul bisericii. Cauza probabilă a producerii incendiului, spun reprezentanții ISU Arad, ar fi “jar sau scântei provenite de la un aparat de sudat sau tăiat”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Incendiu la o hală, în construcţie din Câmpia Turzii. Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 4.000 de mp

Circulația pe Transalpina este restricționată începând de azi! Ninge ca-n povești - Video... Bărbat de 58 de ani, transportat la spital după ce a fost împușcat de un polițist. Omul l-ar fi amenințat pe agent cu un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x