Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O biserică din Arad a ars din temelii. Lăcașul de cult se afla în renovare

Alarma s-a dat după miezul nopții când pompierii au fost solicitați să stingă un incendiu izbucnit la biserica Betel situată pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Lebăda.

Biserica Betel din arad a ars în urmă cu câteva ore

15 pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor de la o biserică penticostală din oraşul Arad. Potrivit pompierilor, biserica era în renovare, iar când au ajuns acolo incendiul se manifesta în interior, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcţie şi cu degajări mari de fum, potrivit mediafax.ro.

Potrivit reprezentanților ISU Arad biserica era în renovare. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta în interior, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție și cu degajări mari de fum. Pompierii au localizat incendiul în limitele găsite, fără a se extinde la restul construcției. În incendiu a ars doar mobilierul depozitat în mijlocul bisericii. Cauza probabilă a producerii incendiului, spun reprezentanții ISU Arad, ar fi “jar sau scântei provenite de la un aparat de sudat sau tăiat”.

Citește și:

Recomandari