Antena Căutare

Imagini cu puternic impact emoțional! O cameră de supraveghere a surprins momentul accidentului mortal din Brașov. Video

O cameră de supraveghere a surprins momentul accidentului mortal petrecut ieri dimineață, pe strada Aurel Vlaicu, imaginile au fost postate în această dimineață pe Facebook.

Imagini cu puternic impact emoțional! O cameră de supraveghere a surprins momentul accidentului mortal din Brașov. Video
Accident Brașov

O cameră de supraveghere din stația RATBV de pe Aurel Vlaicu, a surprins momentul accidentului mortal petrecut ieri dimineață, imaginile fiind postate în această dimineață pe grupul Facebook „Informații Rutiere Brașov”.

Accident grav în Capitală, la pasajul Mihai Bravu. Un BMW a intrat în plin într-un tramvai cu călători

Din imagini se vede cum un taximetrist a ieșit de pe strada Albă (din dreapta străzii Aurel Vlaicu) forțând ieșirea și fără a se asigura corespunzător ținând cont că avea „Stop”.

În accident au fost implicate două autoturisme, după ce Duster-ul care se afla pe prima bandă a tras stânga pentru a-l evita pe taximetrist. Șoferul Opelului roșu, un bărbat în vârstă de 57 de ani care a și decedat, a tras la rândul său stânga, însă a ajuns pe contrasens și a intrat frontal într-o Toyota condusă de o tânără șoferiță de 25 de ani, care acum este în stare gravă la spital.

Se pare că șoferul Opelului a făcut infarct, după ce impactul s-a produs, nu înainte, cum s-a vehiculat inițial în spațiul public.

Șoferul taximetrului care a provocat tragedia nu a rămas la locul accidentului, fiind identificat între timp de polițiști. Acesta va răspunde penal pentru implicarea sa în accident.

Trei ani de închisoare cu executare pentru preotul care a accidentat mortal o femeie și a rănit altele două, în timp ce se afla băut la volan

Olt: Tânăr prins de poliţişti după ce a încercat să vândă un revolver... Tot ce trebuie să știi despre testul pentru depistarea coronavirusului. După cât timp vin rezultatele și ce șanse de ero...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x