Antena Căutare

O caruta a fost spulberata pe un drum national din Calarasi: Doi copii aflati in atelaj, raniti grav

Un barbat din Calarasi si-a pus, azi-noapte, copiii, de 10 si 14 ani, in pericol de moarte. Omul a intrat cu caruta pe un drum national si un sofer neatent a lovit in plin atelajul. Carutasul si copiii sai au fost aruncati la cativa metri departare.

Caruta in care se aflau o fata de zece ani, fratele ei de 14 si tatal lor a fost pur si simplu rupta in bucati. Cativa metri mai incolo, masina s-a oprit pe plafon.

Un martor la accident a coborat imediat din masina in care se afla si s-a apropiat de carutas si de copiii acestuia. In timp ce le acorda primul ajutor ranitilor, l-a vazut pe sofer coborand din masina rasturnata.

Carutasul si copiii sai au fost preluati de doua ambulante. Intre timp politistii au pornit pe urmele soferului fugar. Acesta s-a ales deja cu un dosar penal pentru vatamare corporala si fuga de la locul accidentului

Si carutasul va trebui sa le dea explicatii oamenilor legii pentru ca s-a aventurat pe un drum national.

Alerta in Cluj: Sute de kilograme de carne au fost gasite aruncate in lacul Tarnita... Traditii de Dragobete: Fetele nemaritate isi afla alesul, iar ploaia semnifica venirea primaverii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x