Antena Căutare

Normă de hrană de peste 340 de lei pentru o categorie de români, din februarie! Cine va avea acest beneficiu

O normă de hrană de peste 340 de lei pe lună le va fi acordată, din februarie, angajaților Consiliului Judeţean Buzău și celor din instituțiile subordinate acestuia.

O normă de hrană de peste 340 de lei pe lună le va fi acordată, din februarie, angajaților Consiliului Judeţean Buzău și celor din instituțiile subordinate acestuia.

Mai exact, aceștia vor primi în plus la salariu o normă de hrană în valoare de aproape 347 de lei pe lună.

Potrivit unei ordonanţe a Guvernului, emisă în ultimele zile ale anului trecut, salariaţii de la stat vor o primi normă de hrană, în limita a doua salarii minime pe economie, pe an, în funcţie de numărul de zile lucrate, potrivit adevarul.ro.

În judeţul Buzău există însă şi mici excepţii. Nu vor primi normă de hrană angajaţii societăţii „Domenii Prest SRL", firmă subordonată Consiliului Judeţean. În prezent, toţi salariaţii societăţii primesc bonuri de masă.

Norma de hrană înlocuieşte tichetele de masă, care nu erau obligatorii, dar multe instituţii le acordau.

Prin Legea salarizarii s-a stabilit ca toţi bugetarii să primească norma de hrană din decembrie 2018. O ordonanţă a Guvernului adoptată la sfârşitul anului trecut a amânat acordarea acestui drept cu o lună.

Comper 2019. Subiecte, bareme Etapa I și ce trebuie să știți... Atenție la bancomate! Unei femei i-au dispărut 12.000 de lei din cont...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x