O cățelușă a fost părăsită și separată de puii ei, dar un înger păzitor a reușit să îi reunească! Uite ce reacție a avut cățelușa la sosirea salvatorilor! VIDEO

Despărțirea între mamă și copii este dureroasă indiferent dacă aceasta este între animale, oameni sau orice specie de pe acest pământ. Acesta este și cazul cățelușei care s-a revăzut cu puiul ei după o despărțite cauzată de o furtună.

Imagini video care îți dau fiori! O cățelușă despărțită de puiul ei îl revede după câteva zile. Uite ce reacție a avut atunci când și-a revăzut puiul în mâinile salvatorului lui! Un adevărat exemplu pentru dragostea de mamă adevărată!

Despărțirea puilor de mamă este dureroasă indiferent dacă aceștia sunt oameni sau animale.
În general, separarea mamelor animale de puii lor conduc inevitabil la moartea puiuților, neputând supraviețui fără hrană și ajutor din partea cuiva.

Nu de puține ori am văzut mulți pui de căței care din cauza faptului că sunt mici și neajutorați, lipsiți de căldura mamelor, aceștia mor.

Cățelușa din imaginile de mai jos a trăit momente grele atunci când în urma unei furtuni puternice, casa în care se adăpostea împreună cu puii săi s-a dărâmat complet.

Puiuții au fost duși împreună cu mama într-un adăpost, dar din nefericire, un pui a rămas singur în casa părăsită. Localnicii care au auzit plânsetul puiuțului, au chemat o asociație pentru protecția animalelor din India care să-l poată salva pe cel mic.
Voluntarii s-au deplasat la fața locului și după o muncă asiduă, au reușit să găsească puiul în viață, prihănit și nemâncat.

În drumul spre mama sa, cățelușa a simțit mirosul puiului și-a părăsit locașul unde se adăpostise pentru a-l întâmpina cu mare bucurie.
Când l-a văzut pe salvator, mama nu și-a mai încăput în piele de fericire! I-a luat bărbatului salvator puiul din mâna și a plecat cu el în gură spre frații lui. Reacția puiului a fost fără cuvinte atunci când și-a simțit mama alături și a putut suge din nou de la sânul ei.
Vezi imagini video emoționante cu întreg momentul:

Ultimele știri